Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@10:20:39 GMT

درخواست ثبت اسم شبکه اجتماعی ترامپ رد شد!

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۵۷۰۴۶

درخواست ثبت اسم شبکه اجتماعی ترامپ رد شد!

درخواست ترامپ برای ثبت نام تجاری شبکه اجتماعی خود از سوی یک نهاد آمریکایی رد شد. پس از اخراج دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از توییتر و تلاش وی برای راه اندازی بک شبکه اجتماعی به نام «حقیقت» (Truth social)، حال رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند درخواست ترامپ برای ثبت نام تجاری این شبکه اجتماعی جدید رد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نقل از باشگاه خبرنگاران، پایگاه «بیزنس اینسایدر» در گزارشی اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا با مانعی مهم در ثبت نام تجاری شبکه اجتماعی اش که «حقیقت» نام دارد، مواجه شده است. بر اساس مدرکی که در ماه جاری میلادی منتشر شده و از سوی «جاش گربن» از وکلای فعال در زمینه ثبت نشان‌های تجاری توییت شده است، درخواست ترامپ برای ثبت اسم شبکه تجاری اش، از سوی «اداره ثبت اختراع و علائم تجاریی آمریکا» رد شده است؛ چرا که این نام شباهت فراوانی به نام دیگر شرکت‌های تجاری دارد.

اداره ثبت اختراع و علائم تجاری آمریکا گفته است نام این شرکت ترامپ که مسئول راه اندازی این شبکه اجتماعی است، به شکلی گیج کننده به دیگر شرکت‌ها نظیر شبکه اجتماعی «Vero — True Social» و نیز «شبکه حقیقت» (Truth Network) که یک شبکه پخش رادیویی مسیحیت است، شباهت دارد.

در جوابیه‌ای که اداره ثبت اختراع و و علائم تجاری آمریکا داده، گفته است: از آنجایی این اسامی تجاری مشابه هستند و خدماتی که می‌دهند نیز با یکدیگر در ارتباط است، از این رو احتمال سردرگمی منبع خدمات و کالا‌ها وجود دارد و بر همین اساس، ثبت این نام تجاری بر اساس بند دوم قانون علائم تجاری رد می‌شود.

طبق این گزارش، ترامپ تا فوریه سال ۲۰۲۳ فرصت دارد تا به رد درخواست ثبت اسم شبکه اجتماعی اش اعتراض کند. گفتنی است این، نخستین مانعی نیست که بر سر راه اندازی شبکه اجتماعی ترامپ ایجاد شده است. در ماه ژوئن نیز شرکت خریدار این شبکه اجتماعی هشدار داد این معامله ممکن است به دلیل تعداد زیاد احضاریه‌های دادگاهی، ملغی شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شبکه اجتماعی رسانه های آمریکایی ترامپ شبکه اجتماعی علائم تجاری نام تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسؤول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد، افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه‌های اجتماعی ، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب کرده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6100186

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • «نگو نگفتی» از شبکه نسیم
  • «نگو نگفتی» در شبکه نسیم
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • درخواست قانونگذاران آمریکا برای پاسخگویی درباره رابرت مالی
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام