Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمهوری اسلامی ایران به عنوان نخستین کشور آسیایی به سرویس ثبت الکترونیکی اظهارنامه بین‌المللی علائم تجاری ملحق شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم افتتاح رسمی سرویس تسلیم الکترونیک اظهارنامه ثبت بین‌المللی علائم تجاری در ایران با پیام رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و با حضور دیوید مولس، مدیر ارشد بخش سیستم مادرید سازمان جهانی مالکیت معنوی به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذبیح‌الله خدائیان در پیام خود با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در سایه تلاش‌ها و همکاری‌های مشترک مدیران و کارشناسان سازمان جهانی مالکیت معنوی و مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت، به عنوان اولین کشور در آسیا و خاورمیانه و دوازدهمین کشور در دنیا به سرویس ثبت الکترونیکی اظهارنامه بین‌المللی علائم تجاری (مادرید) ملحق شده است، اعلام کرد: با این اقدام عملاً امکان دسترسی الکترونیکی به این سرویس برای تمامی متقاضیان ایرانی ثبت بین‌المللی علائم تجاری در دنیا و نیز متقاضیان فارسی زبان سایر کشورها فراهم شده است.

وی با تأکید بر اهمیت حمایت از حقوق مالکیت‌ معنوی به عنوان یکی از اساسی‌ترین مسائل زیربنایی سیاست‌های نوین اقتصادی و ابزاری مهم برای رونق تجاری به ویژه در کسب و کارهای دانش‌بنیان و استارتاپ افزود: اینگونه مالکیت‌ها از جمله با ارزش‌ترین دارایی‌ها محسوب می‌شود و بر این اساس، علاوه بر اهتمام نسبت به روزآمد کردن قوانین و مقررات داخلی، الحاق به کنوانسیون‌های بین‌المللی ثبت و حمایت از مالکیت صنعتی و ارتقاء آگاهی‌های عمومی و خصوصی از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سال‌های اخیر، در دوره جدید مدیریت قوه قضائیه نیز توسعه خدمات الکترونیکی، استفاده از فناوری‌های نوین، هوشمندسازی سامانه‌ها، استفاده از هوش مصنوعی در جستجوی سوابق و تسهیل ارائه خدمات به فضای کسب و کار خاصه شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها در رئوس برنامه‌های تحولی قرار گرفته است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اظهار کرد: راه‌اندازی این سرویس بین‌المللی در موازات و تکمیل خدمات الکترونیکی داخلی ثبت مالکیت‌های صنعتی که در سال‌های اخیر به طور کامل محقق و اجرایی شده و خوشبختانه توانسته است در شرایط سخت کرونایی از توقف ارائه خدمات به صاحبان کسب و کار جلوگیری و امکان بهره‌مندی از ظرفیت‌های دورکاری کارشناسان مربوط را فراهم آورد، گام بزرگی در جهت سهولت دسترسی عادلانه و منصفانه به نظام جهانی حمایت از مالکیت‌های معنوی خواهد بود.

رتبه چهارم ایران بعد از چین، امریکا و ژاپن در درخواست ثبت علائم بر اساس طبقه‌بندی

دیوید مولس، مدیر ارشد بخش سیستم مادرید سازمان جهانی مالکیت معنوی در این مراسم با تقدیر از حمایت‌های رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشورمان و اقدامات صورت گرفته در مرکز مالکیت معنوی این سازمان در زمینه راه‌اندازی پروژه گفت: تجربه مثبت ما در همکاری با جمهوری اسلامی ایران و درخواست بالای ثبت علامت تجاری در ایران که سالانه بیش از 400 هزار طبقه علامت تجاری از این کشور فایل می‌شود، ما را در اجرای این پروژه تشویق کرد و نقطه شروع پروژه بود.

وی افزود: ایران رتبه چهارم جهان را بعد از چین، آمریکا و ژاپن در درخواست ثبت علائم بر اساس طبقه‌بندی را دارد که جایگاه بسیار مناسبی است.

مدیر ارشد بخش سیستم مادرید سازمان جهانی مالکیت معنوی ادامه داد: نظام مادرید برای کمک به متقاضیان ثبت علامت درخارج از کشور بسیار سیستم مناسبی است و جمهوری اسلامی ایران از سال 2003 به عضویت نظام مادرید درآمده و از آن موقع بعضی از شرکتهای بزرگ ایرانی از این سیستم برای ثبت بین‌المللی علامت تجاری خود استفاده کرده‌اند.

وی افزود: استفاده از این سیستم همچنین موجب شده تا شرکت‌های بین‌المللی بتوانند به بازار ایران وارد شوند و البته ایران در آینده نیز به علت افزایش تعداد کشورهای عضو، بیشتر از مزایای این سیستم بهره‌مند خواهد شد.

دیوید مالس اظهار داشت: نظام ثبت الکترونیک مادرید یک سیستم کاملی است تا اظهارنامه‌های بین‌المللی علائم تجاری بدون نیاز به مراجعه یا استخدام وکیل و با حداقل اشتباهات و به صورت دقیق‌تر به ثبت برسد.

امکان ارائه خدمات به زبان فارسی در سیستم مادرید فراهم شده است

محمدحسن کیانی، رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز در این مراسم با اعلام اینکه امکان ارائه خدمات به زبان فارسی در سیستم مادرید فراهم شده است، گفت: سامانه e-filing مادرید فرصت مناسبی را در اختیار مالکان ایرانی علائم تجاری و فارسی زبانان در سراسر دنیا قرار می‌دهد تا با صرف کمترین هزینه و زمان و با بالاترین دقت نسبت به تسلیم اظهارنامه‌های خود اقدام کنند.

وی افزود: امکان بازیابی اطلاعات ثبت اولیه علامت تجاری ازطریق پایگاه داده داخلی کشور مربوط وایپو بر اساس شماره اظهارنامه یا شماره ثبت علامت و البته بدون نیاز به ورود مجدد تمامی اطلاعات؛ یکپارچگی و نظم در آرشیو مستندات مربوط و امکان انجام مکاتبه الکترونیک با وایپو در خصوص اخطارهای رفع نقص و در نتیجه سرعت بخشیدن به فرایند رسیدگی، از جمله ویژگی‌های مهم این سرویس است که برای متقاضیان و کارشناسان بخش مادرید حائز اهمیت است.

کیانی گفت: کاربران فارسی زبان سراسر دنیا می‌توانند به سهولت نسبت به انتخاب فهرست کالاها و خدمات خود به زبان فارسی اقدام کنند.

پیشرفت کاداستر فقط 20 درصد!

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان استارت آپ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شرکت های دانش بنیان استارت آپ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سازمان جهانی مالکیت معنوی جمهوری اسلامی ایران ارائه خدمات سیستم مادرید علامت تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است

به گزارش خبرنگار مهر، «سالیو نیانگ دینگ» بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی گیلان اظهار کرد: هدف از سفر به گیلان توسعه همکاری و ارتباط بیشتر با تجار و بازرگانان این استان است.

سفیر سنگال با اشاره به ظرفیت‌های گیلان در ابعاد مختلف بیان کرد: سفر به استان‌ها موضوعی است که همیشه پیگیری می‌کنیم تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مناطق مختلف را بشناسیم.

دینگ با تاکید بر گسترش روابط و مناسبات تجاری سنگال با ایران اضافه کرد: سفر به استان‌ها بر اساس نیازسنجی کشور و برای رفع این نیازها صورت می‌گیرد.

به گفته وی توسعه روابط تجاری و اقتصادی خروجی نشست‌ها، سفرها و دیدارهای دیپلماتیک است.

سفیر سنگال با بیان اینکه پس از یک دهه کمیسیون مشترک میان ایران و سنگال در دسامبر (دیماه) گذشته شکل گرفت، گفت: تصمیمات مهمی در بخش‌های مختلف کشاورزی در این کمیسیون مشترک اتخاذ شد که نتیجه آن سفر سه گروه اقتصادی از سنگال در بخش‌های دامداری، پرورش ماهی و مکانیک به ایران بود.

دینگ با اشاره به حضور و بازدید رئیس اتاق بازرگانی کشورش از غرفه استان گیلان در نمایشگاه اکس پو۲۰۲۴ تهران، گ اضافه کرد: گیلان یکی از استان‌های هدف برای توسعه روابط تجاری با سنگال است و در سه سال گذشته گروهای تجاری مختلفی از ۲ کشور بازدید داشتند و در این راستا زمینه‌های سرمایه گذاری‌های زیادی بین دو کشور بررسی و پیگیری شد.

به گفته وی سطح سیاسی ۲ کشور بسیار عالی بوده و دیدار ۲ رئیس جمهور ایران و سنگال در آفریقای جنوبی نیز موجب شد در بخش‌های مختلفی مانند کشاورزی، پتروشیمی و سایر حوزه‌ها برای مستحکم‌تر کردن روابط تلاش بیشتری داشته باشیم.

سفیر سنگال با اشاره به اینکه این کشور برای کاهش همکاری‌ها با کشورهای غربی به دنبال برقراری ارتباط بیشتر با ایران است، گفت: ایران یکی از برترین مدل‌های جهان در حوزه توسعه اقتصادی است تا بتواند مسیر پیشرفت را طی کند.

گشایش اقتصادی از طریق ریل رشت_ کاسپین

«قاسم رضائیان» رئیس اتاق بازرگانی گیلان هم در این دیدار با تاکید بر ارتباط بیشتر بین اتاق‌های بازرگانی ۲ کشور ایران و سنگال اظهار کرد: رسالت اتاق بازرگانی گیلان برقراری ارتباط بیشتر و افزایش تراز تجاری است.

وی با بیان اینکه گیلان استانی سرسبز و برخوردار از آب و هوای دلنشین است، افزود: حدود ۹۰ درصد چای ایران در گیلان تولید می‌شود که طبیعی‌ترین چای دنیاست، همچنین این استان با کیفیت ترین برنج دنیا، سالم‌ترین و لذیذ ترین زیتون جهان، بیشترین تولید کیوی، ۲۲ نوع دمنوش، محصول بادام زمینی، پنج گمرک و سه بندر دارد.

رئیس اتاق بازرگانی گیلان با بیان اینکه افتتاح ریل راه آهن رشت- کاسپین به ریل سراسری روابط تجاری بین ۲ کشور را گسترش می‌دهد، گفت: بسیاری از شرکت‌های تولیدی ایران در کشورهای آفریقایی تجارت فرا سرزمینی دارند که امیدواریم در این زمینه با کشور سنگال هم این همکاری‌ها را بسط دهیم

کد خبر 6100854

دیگر خبرها

  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره 100، اظهارنامه تعاملی تولید می شود
  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد