Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-09@14:41:48 GMT

همین حالا متخصص ثبت برند شوید!

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۷۳۴۶

همین حالا متخصص ثبت برند شوید!

در صورتی که نسبت به این امر و مراحل آن اطلاعات کافی نداشته باشید، ممکن است زمان زیادی را برای ثبت لوگوی تجاری صرف کنید و حتی باید برخی از هزینه ها را چندین مرتبه پرداخت کنید؛ بنابراین اگر می خواهید متخصص ثبت نشان تجاری شوید، باید با مراحل، مدارک و هزینه های این امر اداری آشنا باشید.

به همین دلیل در ادامه این مقاله تلاش می کنیم هر آنچه در رابطه با ثبت نشان تجاری باید بدانید را برای شما شرح دهیم که در پایان در این امر متخصص شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی با مدارک موردنیاز برای ثبت برند

همانطور که می دانید، برای هر کار اداری باید مدارکی را تهیه کنید. ثبت علامت تجاری نیز از این امر مستثنا نیست. البته نکته قابل توجه این است که ثبت علائم تجاری به دو شکل حقیقی و حقوقی انجام می شود. به همین جهت مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت خواهد بود.

بنابراین در ادامه به طور مجزا مدارک مورد نیاز برای هر یک از این اشخاص را برای شما شرح می دهیم:

مدارک لازم برای ثبت علائم تجاری حقیقی

· کپی از کارت ملی و شناسنامه شخص متقاضی؛

· کپی از هر گونه مجوزی که دلالت بر فعالیت شرکت مورد نظر داشته باشد؛

· ارائه چند نمونه از لوگوی مورد نظر در ابعاد 6×6.

مدارک لازم برای ثبت لوگوی تجاری حقوقی

· کپی از کارت ملی و شناسنامه؛

· کپی از مجوز فعالیت شرکت اعم از مجوز کسب، پروانه ساخت، پروانه بهره برداری و غیره؛

· کپی از روزنامه رسمی و آخرین تغییرات شرکت.

نکات مهم در رابطه با مدارک لازم برای ثبت علامت تجاری

برای ثبت علائم تجاری هنگام تهیه مدارک باید به دو نکته زیر توجه داشته باشید:

در رابطه با ارائه کپی آخرین تغییرات شرکت برای ثبت علائم تجاری اشخاص حقوقی، دقت کنید که نباید بیش از دو سال از این تغییرات گذشته باشد. در صورتی که در طراحی برند موردنظر از حروف لاتین استفاده شود، اشخاص حقیقی و حقوقی باید کپی کارت بازرگانی خود را نیز ارائه دهند.

حال پس از آشنایی با مدارک مورد نیاز برای ثبت علائم تجاری، باید با مراحل این کار آشنا شوید که در ادامه به شرح آن می پردازیم:

مراحل ثبت نشان تجاری

ثبت برند همچون بسیاری از موارد اداری دیگر مراحل قانونی به خصوصی دارد که باید به درستی طی شوند. بنابراین اگر می خواهید که در این امر متخصص شوید؛ باید با مراحل ثبت نشان تجاری آشنایی داشته باشید. این مراحل عبارت است از:

1. طراحی برندی متناسب با ویژگی های محصول و خدمات مورد نظر و براساس قوانین ایران و جهان؛

2. استعلام از برند طراحی شده جهت بررسی تکراری نبودن آن؛

3. مراجعه به سامانه مالکیت معنوی و درخواست ثبت لوگوی تجاری؛

4. تکمیل و اسکن اظهارنامه و مدارک مورد نیاز برای ثبت علائم تجاری؛

5. پرینت از برگه نمایش داده شده و ارائه به اداره مالکیت معنوی؛

6. دریافت فرم تاییدیه از اداره مربوطه و ورود اطلاعات در سامانه؛

7. تایید اطلاعات و دریافت نام کاربری و رمز عبور برای پیگیری های بعدی؛

8. بررسی برند مورد نظر از طرف کارشناسان مربوطه و تایید درخواست ثبت؛

9. مراجعه به اداره مالکیت معنوی و تشکیل پرونده فیزیکی؛

10.  پرداخت هزینه چاپ آگهی در روزنامه رسمی اول و دریافت یک نسخه از آن پس از گذشت هفت روز از پرداخت هزینه؛

11.  پرداخت هزینه چاپ آگهی در روزنامه رسمی دوم پس از گذشت 30 روز از چاپ آگهی روزنامه رسمی اول؛

12.  دریافت یک نسخه از آگهی روزنامه رسمی دوم پس از گذشت هفت روز از پرداخت هزینه؛

13.  ارائه مدارک اسکن شده در سایت به اداره مالکیت معنوی و دریافت سند برند مورد نظر.

برای ثبت علامت تجاری چه هزینه هایی باید پرداخت شود؟

جالب است بدانید که برای ثبت لوگوی تجاری باید هزینه های متفاوتی را پرداخت کنید که در طول مراحل این امر صورت می گیرد. از جمله این هزینه ها عبارت است از:

 هزینه کپی از مدارک؛  هزینه طراحی برند مورد نظر؛  هزینه اظهارنامه؛  هزینه تایید اظهارنامه؛  هزینه چاپ آگهی در روزنامه رسمی اول؛  هزینه چاپ آگهی در روزنامه رسمی دوم؛  هزینه حق الثبت؛  و بسیاری موارد دیگر.

علاوه بر این باید بدانید که در صورت سهل انگاری یا عدم تخصص در امر ثبت برند، ممکن است که هزینه های بیشتری را متحمل شوید. زیرا با هر خطا باید مجدد مراحل ثبتی را طی کنید؛ بنابراین انجام این امور ثبتی به تنهایی و بدون تخصص کار آسانی نخواهد بود.

تخصص در ثبت لوگوی تجاری با ثبت فردا

از آنجایی که ثبت نشان تجاری کاری تخصصی و پیچیده است، شما باید در این زمینه دانش و اطلاعات کافی را داشته باشید. به همین جهت علاوه بر آنچه در این مقاله ذکر شد، بهترین راه این است که با متخصصان و مشاوران ثبت علائم تجاری ارتباط برقرار کنید.

در این رابطه باید بدانید که مشاوران ثبت فردا به صورت تمام وقت آماده خدمت رسانی و پاسخ به سوالات شما در رابطه با ثبت علامت تجاری هستند. بنابراین با کمک این افراد در امر ثبت علائم تجاری متخصص می شوید.

کد خبر 549084 برچسب‌ها برند

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برند مدارک مورد نیاز ثبت لوگوی تجاری ثبت علامت تجاری ثبت نشان تجاری پرداخت هزینه مالکیت معنوی داشته باشید برند مورد ثبت برند مورد نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد از پیچیده‌ترین کارهاست/ ضرورت ترتبیت افراد متخصص

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در جلسه درس اخلاق هفتگی خود در مسجد اعظم قم به صورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد، به شرح حکمت ۱۳۲ و ۱۳۳ نهج البلاغه پرداخت.

وی بیان کرد: کلام حضرت این است که «وَ قَالَ (علیه السلام): إِنَّ لِلَّهِ مَلَکاً یُنَادِی فِی کُلِّ یَوْمٍ: لِدُوا لِلْمَوْتِ، وَ اجْمَعُوا لِلْفَنَاءِ، وَ ابْنُوا لِلْخَرَابِ» و در کلام بعدی می‌فرماید: «الدُّنْیَا دَارُ مَمَرٍّ لَا دَارُ مَقَرٍّ وَ النَّاسُ فِیهَا رَجُلَانِ رَجُلٌ بَاعَ فِیهَا نَفْسَهُ فَأَوْبَقَهَا وَ رَجُلٌ ابْتَاعَ نَفْسَهُ فَأَعْتَقَهَا»؛ فرشتگان گاهی به انبیا و اولیا ندا می‌دهند که تعبیر در آنجا این است که «الدنیا مزرعة الآخرة»؛ و گاهی هم فرشتگان به غافلان ندا می‌دهند که در این کلام امیرالمومنین آمده است.

جوادی آملی افزود: امیرالمومنین می‌فرماید فرشته‌ای از طرف خدا مأمور است و هر روز ندا می‌کند به غافلان، کسانی که شیفته دنیا هستند، دنیا هم نه یعنی زمین و آسمان، چون دنیا به معنای زمین و آسمان و چشمه و کوه و دریا نیست، اینها نشانه‌ها و آیات الهی هستند و لذا در قرآن کریم که به اینها قسم یاد می‌شود، قسم به بینه است، آسمان و زمین حجت حق هستند، آیات الهی هستند، دنیا که مذموم هست، این اعتباریات در دنیاست مانند مقام و پست و مال و ملک، اینها دنیاست و فرشته‌ها به این گروه از دنیازدگان می‌گوید که خود را فروختید!

وی اظهار کرد: دنیا محل قرار انسان نیست؛ «الدُّنْیَا دَارُ مَمَرٍّ لَا دَارُ مَقَرٍّ»؛ دنیا قرارگاه نیست، بلکه آخرت قرارگاه است، ما در آخرت به قرارگاه می رسیم و ثابت می‌شویم و نه ساکن؛ و لذا اگر میلیادرها سال هم آنجا بمانیم خستگی ندارد، همانطور که فرشته‌ها سال‌ها در آنجا هستند و خستگی ندارند، موجود ثابت منزه از خستگی است و لذا وقتی ما به آخرت و دار القرار می رسیم، ثابت می‌شویم و نظیر فرشته‌ها آنجا خستگی نداریم.

مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرماید من سخنگوی رسمی قرآن کریم هستم و من هستم که خبر می‌دهم قرآن چه گفته است، قرآن کریم دنیا و مردم دنیا و وظیفه مردم در دنیا را معرفی کرده است، فرموده است که دنیا، پنج مرحله دارد، ﴿اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیاةُ الدُّنْیا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ زِینَةٌ وَ تَفاخُرٌ بَیْنَکُمْ وَ تَکاثُرٌ فِی الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ﴾؛ شیخ بهایی این آیه را چنین تعبیر کرده اند که دنیا پنج بخش دارد، کودکی، نوجوانی، جوانی، میانسالی و سالمندی که لعب و بازی برای دوران کودکی است و تکاثر برای دوران سالمندی انسان، باید بدانید که کسی با بازی و سرگرمی سیر نمی‌شود، خسته می‌شود و به هدف نمی‌رسد، اگر انسان تشنه بخواهد خود را با لعاب دهان سیراب کند، فریب خورده است.

وی اظهار کرد: در مقابل دنیازدگان، افراد دیگری هستند که آزادمردان هستند، اینها با دنیا معامله کردند، اینها به مقام و پست و جایگاهی هم که می رسند، آن مقام و پست، برده آنهاست نه آنها برده آن جایگاه، ذات اقدس الهی از اینها به احرار، یعنی آزادمردان یاد می‌کند.

جوادی آملی تصریح کرد: اصل دیگر این است که خداوند می‌فرماید من این دنیا که سراسر نور است و همه آیات الهی هستند از آسمان و زمین و چشمه و دریا و خشکی را آفریدم و در اختیار شما قرار دادم و می‌خواهم که ﴿وَاسْتَعْمَرَکُمْ فِیهَا﴾، از شما می‌خواهم زمین را استعمار کنید، این استعمار مقدس است، استعمار پلید این است که کشوری کشور دیگری را استعمار کرده و به نفع خودش، کشور او را آباد کند، ولی خدا می‌فرماید که من از شما طلب می‌کنم که شما زمین را آباد کنید، از دل کوه‌ها معدن و چشمه در بیاورید، کشورتان را آباد کنید، دنیا را آباد کنید و منتظر غیب نباشید، بلکه خودتان تلاش و کوشش کنید.

وی ادامه داد: ذات اقدس الهی از ما طلب کرده که زمین را آباد کنیم و آبادی زمین علم و سواد و مدیریت می‌خواهد، اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود، دستوری نیست، این یک علم است که مدیریت، جامعیت، زمین شناسی و زمان شناسی می‌خواهد، لذا باید درس خواند، با سواد شد، آنهایی که درسش را خوانده اند آنها را احترام کنیم و نرنجانیم و از آنها بهره بگیریم.

جوادی آملی اظهار کرد: حدیثی را امام باقر به نقل از امیرالمومنین نقل فرموده است که کانَ أمیرُ المؤمنینَ علیه السلام یقولُ: «مَن وَجَدَ ماءً و تُرابا ثُمّ افتَقَرَ فَأبعَدَهُ اللّه»، می‌فرماید کسی که آب دارد، خاک دارد ولی دست فقر را به این طرف و آن طرف دراز می‌کند، از رحمت خدا به دور است، چنین دولت و ملتی مورد نفرین امیرالمومنین علیه السلام، است.

وی بیان کرد: اقتصاد از پیچیده‌ترین کارهاست و با سفارش حل نمی‌شود لذا باید از متخصصین در این حوزه استفاده کرد، حرمتشان را حفظ کرد و محترم شمرد و همچنین باید افراد متخصصی را در این حوزه تربیت کرد.

کد خبر 6101012

دیگر خبرها

  • آینده صنعت کشور نیازمند دانشجوی علمی و متخصص است
  • اقتصاد از پیچیده‌ترین کارهاست/ ضرورت ترتبیت افراد متخصص
  • قیمت‌های نجومی اجاره ماشین عروس!
  • گرمای موبایل و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود | با این کارها اسپرم مردان آسیب می‌بیند
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • طرح تفصیلی کرج تا خردادماه تصویب می‌شود+فیلم
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند